(*...τυλίγεις τα πέντε δάχτυλα σου στης λύρας τον λαιμό και με τις δοξαριές ανάβεις στην καρδία φωτιές)

Σχετικά με το blog


Θέμα ιστολογίου: Η Λύρα του Πόντου
Συλλογή / Έρευνα / Επιμέλεια / Δημιουργία / Δημοσίευση: Λιβάρδας Χαρίλαος
Μυτιλήνη 2012

Powered by BLOGGER

Το παρόν ιστολόγιο (Blog) αποτελεί μέρος εργασίας για το μάθημα “Γνωστικές Προσεγγίσεις και Ψηφιακές Εφαρμογές”, το οποίο αποτελεί υποχρεωτικό μάθημα της κατεύθυνσης “Εκπαιδευτική Τεχνολογία & Διαπολιτισμική Επικοινωνία” στο 4ο έτος σπουδών του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας  & Επικοινωνίας της σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Στο παρόν ιστολόγιο παρέχονται πληροφορίες σχετικά με την λύρα του πόντου. Όλο το παρεχόμενο υλικό (κείμενα, εικόνες, βίντεο, γραφικά, ήχοι) δεν αποτελεί ιδιοκτησία  (με πλήρη πνευματικά δικαιώματα) του επιμελητή και δημιουργού  του ιστολογίου. Το υλικό προέρχεται είτε από διαδικτυακές πηγές είτε από βιβλιογραφία που αναφέρεται ρητά στην ανάλογη ενότητα του ιστολογίου. Ο επιμελητής και δημιουργός του ιστολογίου αποποιείται πλήρως τα δικαιώματα σε ότι αφόρα το παραπάνω υλικό.  Το πολυμεσικό υλικό (βλ. εικόνες, βίντεο, ήχοι) προέρχεται είτε από διαδικτυακούς τόπους εκπολιτιστικών συλλόγων, είτε από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και προώθησης οπτικοακουστικού υλικού (βλ. FaceBook.com & YouTube.com). Σε κάθε ένα από αυτά ορίζετε έμμεσα (βίντεο) ή άμεσα η πηγή και ο νόμιμος ιδιοκτήτης των δικαιωμάτων.

Μόνα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας για τον δημιουργό και επιμελητή του ιστολογίου, αποτελούν τα γραφικά στοιχεία που βρίσκονται στο φόντο του ιστολογίου και ορισμένες εικόνες – φωτογραφίες, στις οποίες ορίζεται ο επιμελητής και δημιουργός ως ιδιοκτήτης των δικαιωμάτων.